Home
De enige constante ter wereld is verandering! Mensen willen snellere, betere en goedkopere producten en diensten en willen bovendien respectvol behandeld worden, communiceren op de momenten dat zij het willen en via de kanalen die zij wensen.

Iedere interactie dient dan ook relevant te zijn. Consumenten letten niet op uw processen, IT systemen, budgetten of managers die niet mee willen werken: het enige dat ze willen is geholpen worden, nu!
Of u dat even wilt regelen binnen uw bedrijf!

Hosted telefonie is het moderne alternatief voor de klassieke telefooncentrale. Een flexibele dienst in plaats van een duur en ingewikkeld systeem. Om zonder grote investeringen en zonder eigen specialisten gewoon gebruik te kunnen maken van de vele voordelen van VoIP (Voice over IP). Overal werken, flexibel, compleet, pay-as-you-go, besparen en efficiënter werken.

BBPO biedt een totaaloplossing op het gebied van hosted telefonie voor bedrijven en instellingen die niet alleen hun kantoortelefonie willen ontsluiten, maar ook hun interne contact center virtueel willen inrichten.

Moderne communicatie zonder gedoe, klaar voor de toekomst. Cloud Communication. Welkom in de 21e eeuw.